Levertijd & Verzendkosten

Levertijd

De levertijd van de door jou bestelde artikelen is gemiddeld 3-5 werkdagen. Nadat je de bestelling geplaatst hebt, neem ik contact met je op om een tijdsindicatie door te geven. Deze is afhankelijk van je order, meer custom items kosten bijvoorbeeld meer tijd. Custom items hebben bovendien droog- en impregneertijd nodig voor ze in elkaar genaaid en/of verstuurd kunnen worden.

De levertijd is ook afhankelijk van de dag dat je bestelt. Kleur & Zijde is geregeld te vinden op markten. Daarnaast zijn niet alle dagen van mijn werkweek beschikbaar voor Kleur & Zijde. Ik ben ook werkzaam in mijn eigen praktijk. Op markt- en praktijkdagen is er geen tijd voor creatie.

Zodra ik voor je aan het werk ga ontvang je diverse berichten, foto’s en indien het zo voelt, gesproken tekst zodat je meegenomen wordt in de creatie van jouw bestelling.

Verzendkosten

Kleur & Zijde verzendt uitsluitend via PostNL met Track & Trace. De verzendkosten worden berekend volgens de tarieven van PostNL. Bij ophalen van de bestelling vervallen de verzendkosten.

Verzenden naar het buitenland vindt ook uitsluitend plaats mét Track & Trace.