Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
106 berichten.
Esmeralda Esmeralda heeft geschreven op 27/01/2013 om 21:52
lieve arienne, je ben een heel lief en warme respectvol persoon, ik wil jou bedanken voor alle begeleiding en tot de treén die ik nu al heb bewandeld,en mijn weg zal voorlopig ook nog wel door gaan, met jou begeleiding erbij. ariènne je bent echt een lief mens.
Finneke Finneke heeft geschreven op 17/01/2013 om 09:37
Goedemorgen Arienne, Elke keer als er een pakje van jou komt met heerlijke wollen en zijde hemdjes is ons huis gevuld met warme stralende energie. De kinderen trekken alles meteen aan (wat niet echt hun gewoonte is:-)) en zijn er vervolgens verguld mee en doen het niet meer uit! Helemaal blij dus. Zoonlief sprong al zingend door het huis; "ik ben een zijderupsje" . De aandacht die je eraan besteed Arienne is voelbaar! Hartelijk dank en tot de volgende keer! Hartelijke groeten, Finneke
Karen Karen heeft geschreven op 13/11/2012 om 12:50
Lieve Ariënne, Wil je nog maar eens zeggen dat ik je zo'n mooi mens vind! En dat ik je dankbaar ben voor al je hulp die je me hebt geboden en alle verbindingen die je hebt gerealiseerd!
Marja, Lotje, Lieve Marja, Lotje, Lieve heeft geschreven op 28/10/2012 om 21:21
Wij hebben met zijn drieën vrijdag een muziek en schilder ochtend bij Arienne gedaan een hele gezellige morgen. Waar we alle drie erg ontspannen vandaan gingen. Een echte aanrader om het te doen heerlijk ontspannen kledderen zoals Arienne het noemt.
Marianne Marianne heeft geschreven op 22/10/2012 om 19:06
Vandaag heb ik de één op één workshop zijden sjaal verven gedaan. Het was echt fantastisch om te doen. Deze workshop heeft heel veel indruk op mij gemaakt. Het was rustgevend maar tegelijkertijd gaf de workshop heel veel positieve energie. En het resultaat van de sjaal is prachtig. Een aanrader voor iedereen!
Beheerdersantwoord van: admin
Ik vergeet nooit de verbazing de andere ochtend toen je je dolfijnen foto stuurde en ik die naast de gedroogde sjaal opende. Op ongeveer dezelfde plek zaten grijze stippen. Magie! Liefs Ariënne
Anja Eijskoot Anja Eijskoot uit Capelle aan den IJssel heeft geschreven op 22/10/2012 om 13:25
ik ben met natasja bij arienne een zijde sjaal wezen schilderen het was zo leuk en gezellig je bent een lief mens xxx