Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
96 berichten.
Anneli Anneli heeft geschreven op 03/03/2020 om 17:42:
Ik kocht een handbeschilderd zijden armbandje, 'Mijn vuur' Had niet verwacht dat de kleur zó mooi zou zijn.
Beheerdersantwoord van: admin
Mooi intens vuurtje hè ♥️
Joke Joke heeft geschreven op 30/12/2019 om 11:18:
Prachtige sjaal de MistigBlauw, persoonlijke service. Heel erg tevreden! Joke
Anoniem Anoniem heeft geschreven op 01/12/2019 om 14:23:
Hallo Ariënne,   De sjaal is prachtig! Mooi kunstwerkje…   Dank je wel,
Jos Jos uit Tilburg heeft geschreven op 17/08/2019 om 09:10:
Vandaag mijn vrouw verrast met je Zachte Zucht sjaal voor haar 64-ste verjaardag. Ze vind de sjaal erg mooi en is er erg blij mee. Het was toch een gokje om de sjaal te bestellen zonder hem in het echt te hebben gezien.
Miranda Miranda heeft geschreven op 18/05/2019 om 22:34:
Voor de tweede keer plaatste ik een bestelling bij kleur & zijde. Zo blij met het kaboutermutsje voor mijn zoontje, hij draagt het al bijna 1 jaar en het is nog lang niet te klein. Super fijn is de combinatie van zijde met wol, lekker zacht, maar vooral lekker dun. Fijn voor in de zomer en winter. Hij draagt het bijna dagelijks. Nu een tweede mutsje besteld voor mijn petekindje, hij (en mama) zal er net zo blij mee zijn! Super leuk dat Ariënne je meeneemt in het proces van het unieke mutsje! Heel erg bedankt weer!!!
Paula Paula heeft geschreven op 14/05/2019 om 14:54:
Ariënne heeft erg goed geluisterd naar wat ik graag wilde. Het mutsje is precies zo geworden als ik voor ogen had; het is zelfs nog een keer tussentijds aangepast nadat ik aangaf een andere kleur stiksel mooier te vinden. De persoonlijke noot is echt een mooie extra bij deze webshop. Zo zat er ook een persoonlijk tekstje/gedichtje bij de aankoop. Ik raad iedereen Kleur & Zijde van harte aan.
Julia Timmers Julia Timmers heeft geschreven op 07/05/2019 om 16:08:
goede communicatie
Joska Joska heeft geschreven op 15/04/2019 om 18:57:
Een mutsje naar mijn hart en precies zoals ik wilde. We hebben over de kleur overlegd en Ariënne heeft echt een prachtige kleur voor ons gecreëerd door verschillende kleuren te mengen. Het 100% zijde mutsje is precies wat ik wenste en met zoveel liefde gemaakt, dat zie en merk je aan alles
Nina Nina heeft geschreven op 27/03/2019 om 07:18:
Hartstikke blij met de mooie strikmutsjes, het zonnehoedje voor mijn baby en het petje voor mijn peuter. Geen zon in de oogjes op de fiets en een geborgen gevoel zo in de grote buitenwereld! De kleuren zijn prachtig.
Mirjam Mirjam heeft geschreven op 06/03/2019 om 15:55:
Snelle levering en een heel mooi product. Het kaartje aan het sieraad beschrijft precies de energie die het sieraad, een zijden ketting geeft. Heerlijk om deze te dragen.
Thera Thera heeft geschreven op 21/02/2019 om 00:02:
Het mutsje zit perfect. Heel fijn aangesloten, geweldige pasvorm. Zo leuk dat arienne je meeneemt in het maakproces!
Lizette Lizette heeft geschreven op 01/02/2019 om 16:11:
En of dat ik tevreden ben!!! Ariënne sprong last minute nog achter haar naaimachine om een speciaal strikmutsje te maken voor ons zoontje die was opgenomen in het ziekenhuis. Een infuusje in zijn hoofd moest veiliggesteld worden en dat ging super met het zijde mutsje wat ze op maat maakte. SUPER!!!
Suzanne Suzanne heeft geschreven op 30/01/2019 om 06:45:
Alweer een top product gekocht bij jullie. Ik voel de liefde en aandacht erin en deze keer lekker voor mijzelf i.p.v. altijd voor de kindjes. Verder goede, snelle communicatie en persoonlijk contact. Dankjewel ❤️
Elisabeth Elisabeth heeft geschreven op 15/12/2018 om 12:33:
Mijn bestelling was super snel binnen en duidelijk met veel zorg en aandacht ingepakt.
Wendy de Vos Wendy de Vos heeft geschreven op 10/12/2018 om 16:44:
Bedankt voor de mooie zonnestraaltjes Ariënne, en wederom zeer snelle levering .
Fam Balk Fam Balk heeft geschreven op 01/11/2018 om 21:33:
Onze lieve dochter van 10 dagen oud staat dit prachtige mutsje super mooi. De kleur is mooi donker. De pasvorm is super en fijne lange koortjes. Ze is beduidend rustiger wanneer ze het mutsje gedragen heeft.
Mechtild Pieterse Mechtild Pieterse heeft geschreven op 17/10/2018 om 18:50:
Hallo, Vorige week zijdeverf ontvangen van jullie, verf is helemaal goed. Alleen de potjes zijn waardeloos, kreeg ze al gelekt binnen, schoongemaakt en bij gebruik en afdraaien van dop zit t zo weer onder de verf helaas. Ga kijken of ik ergens flesjes kan krijgen of zo.
Beheerdersantwoord van: admin
Beste Mechtild, Je mag mij altijd mailen als er iets mis is. Ik los het graag op en hou van tevreden klanten. In reactie op je gastenboekbericht: Ik ga navragen bij anderen die verf bestelden hoe het daar aankwam. Mocht dit vaker zo zijn dan zal er een aanpassing aan de potjes dienen te komen. Voor deze order stuur ik nieuwe lege potjes als service. In het dagelijkse gebruik is het beter om te roeren met de kwast dan te schudden, de potjes blijven dan netjes. Als je schud en direct opent, knoeien ze omdat er dan verf in het deksel zit. Daar helpt een ander potje niet bij. Hartelijke groet Ariënne --------- Edit: Bij navraag onder andere verfbestellers met grote verforders geen klachten terug gekregen. alle potjes lekvrij aangekomen. Waar het bij jou mis geen is niet meer te achterhalen. Met de nieuwe potjes hopelijk naar tevredenheid opgelost,
Vera Vera heeft geschreven op 06/10/2018 om 20:32:
Het zijde strikmutsje in dromerig roze kwam al snel na de bestelling aan. Wat een pracht, mijn dochter van 4 jaar past hem perfect en wil niet meer zonder slapen. Het lijkt haar de rust en geborgenheid te geven die we hoopte dat het zou geven. Bedankt!
Wendy Wendy heeft geschreven op 21/09/2018 om 12:05:
Heel blij met mijn zonnestraaltjes...en snelle levering. Bedankt Ariénne.
Karine Karine heeft geschreven op 18/09/2018 om 13:31:
Ik vind het hele fijne boekjes en hou enorm veel van poëzie en gedichten. Als je wil mag je me altijd nieuwe doormailen, dan kan ik eens kijken en ik zou zeggen doe zo verder. U weet het beste welke ik al heb genomen. gentens karine