Bestelproces Custom made muts, hoedje of pet

Een custom made zijden muts, hoed, pet of sjaal wordt op bestelling gemaakt. 

De keuze in kleuren is praktisch onbeperkt, hierdoor is gekozen voor een simpel keuzemenu.

Bestellen

Kies bij het artikel dat je wilt bestellen de verf- en maatopties. 

Klik op bestellen. Noteer de hoofdomtrek, de kleur(en) en eventueel de voorkeur voor garen en intentie in het veld ‘bestelnotities’ tijdens het bestelproces. Kleur & Zijde gaat daarna voor je aan de slag,

 

Kleur kiezen

Kies een kleur voor de muts, hoed of pet. Je hebt hierbij de keuze uit:

  • Naturel. Ongeverfde zijde. Deze is roomkleurig.
  • Een Kleur & Zijde kleur
  • Een Dupont-kleur
  • Dip dye. Hiermee krijg je een kleurverloop van een intense tint die steeds verder vervaagt
  • Multikleuren (3) Dit zijn 3 verschillende tinten in 1 mutsje. 2 basiskleuren, en de derde kleur is de menging van de basiskleuren. Deze optie heeft een meerprijs. Je kiest twee kleuren.
  • Multikleuren (5). Dit zijn 3 basistinten. De andere 2 zijn mengingen van de basistinten. Deze optie heeft een meerprijs. Je kiest 3 kleuren.
  •  
  •  Uiteraard is er altijd ruimte voor nog specifiekere wensen. Neem dan eerst contact op

Garen

Ook voor het gebruikte garen heb je een keuze. Er kan een contrasterende of juist een neutrale kleur garen gebruikt worden voor je artikel. Mag dit intuïtief gekozen worden, hoef je niets te doen. Heb je een voorkeur, geef deze dan even aan in het veld ‘bestelnotities’ tijdens het bestellen.

Intentie

Kleur en Zijde werkt ‘Met hart en aandacht’. Ik geloof dat de intentie waarmee een artikel gemaakt is van invloed is op het eindresultaat en draagplezier. Ik wil met mijn artikelen al het moois van de drager ondersteunen, en hem zo laten stralen. Dat is dan ook de basisintentie die ik heb bij ieder product dat ik maak. Heb je aanvullende wensen over de intentie? Laat het me weten in het veld bestelnotities, of mail me!

Maat kiezen

Meet eerst de hoofdomtrek. De hoofomtrek meet je over het voorhoofd naar het wijdste deel van de schedel. Kies hierna een maat uit de maattabel.

 

Hoofdomtrek

37-41

41-45

46-48

48-50

50- 52

52- 54

55- 58

58- 62

Maat 

50/ 56

62- 68 

74

80

90

peuter/ kleuter 

kind/ volwassen

 volwassen

 

Bestellen

Kies bij het artikel dat je wilt bestellen de verf- en maatopties. 

Klik op bestellen. Noteer de hoofdomtrek, de kleur(en) en eventueel de voorkeur voor garen en intentie in het veld ‘bestelnotities’ tijdens het bestelproces. Kleur & Zijde gaat daarna voor je aan de slag.