Bestelproces Custom made uitleg

Een custom made zijden muts, hoed, pet, speelzijde of sjaal wordt op bestelling gemaakt. 

De keuze in kleuren is praktisch onbeperkt, hierdoor is gekozen voor een simpel keuzemenu bij de artikelen.

En uitgebreidere uitleg via onderstaande linken naar uitleg pagina’s.

Kleur kiezen, uitgebreide kleuren uitleg met plaatjes:

Kies je kleur(en): 

  • Voor een Kleur & Zijde kleur, kijk dan hier
  • Voor een Dupont-kleur, kijk dan hier.
  • Naturel. Ongeverfde zijde. Deze is roomkleurig.
  • Dip dye. Hiermee krijg je een kleurverloop van een intense tint die steeds verder vervaagt
  • Multikleuren (3) Dit zijn 3 verschillende tinten in 1 mutsje. 2 basiskleuren, en de derde kleur is de menging van de basiskleuren. Deze optie heeft een meerprijs. Je kiest twee kleuren.
  • Multikleuren (5). Dit zijn 3 basistinten. De andere 2 zijn mengingen van de basistinten. Deze optie heeft een meerprijs. Je kiest 3 kleuren.
  • Multitones (7), regenboog zijde. De gehele regenboog loopt door 6 verfbaden heen van rood, naar oranje, naar geel, naar groen, naar blauw om in paars uit te komen. Dit is een multi (7) kleur.

  •  
  •  Uiteraard is er altijd ruimte voor nog specifiekere wensen. Neem dan eerst contact op

Bestellen

Kies bij het artikel dat je wilt bestellen de juiste kleur- en maatopties. 

Klik op bestellen. Noteer de hoofdomtrek, de kleur(en) en eventueel de voorkeur voor garen en intentie in het veld ‘bestelnotities’ tijdens het bestelproces. Kleur & Zijde gaat daarna voor je aan de slag,

Tips & styling – draagopties

Maat kiezen

Meet eerst de hoofdomtrek. De hoofomtrek meet je over het voorhoofd naar het wijdste deel van de schedel. Kies hierna een maat uit de maattabel.

De hoofdomtrek is de belangrijkste indicator voor de maat.

Hoofdomtrek meten
Hoofdomtrek meten

Garen

Ook voor het gebruikte garen heb je een keuze. Er kan een contrasterende of juist een neutrale kleur garen gebruikt worden voor je artikel. Mag dit intuïtief gekozen worden, hoef je niets te doen. Heb je een voorkeur, geef deze dan even aan in het veld ‘bestelnotities’ tijdens het bestellen. 

Intentie

Kleur en Zijde werkt ‘Met hart en aandacht’. Ik geloof dat de intentie waarmee een artikel gemaakt is van invloed is op het eindresultaat en draagplezier. Ik wil met mijn artikelen al het moois van de drager ondersteunen, en hem zo laten stralen. Dat is dan ook de basisintentie die ik heb bij ieder product dat ik maak. Heb je aanvullende wensen over de intentie? Laat het me weten in het veld bestelnotities, of mail me!